A Magyar Kormányasztal - Amberwood Design

Amberwood Design
Tartalomhoz ugrás
A Magyar Kormányasztal

Nagyon sok különféle asztal létezik, de Kormányasztal csak egy van.
Környezetét, minőségét és funkcióját tekintve is rendkívül különleges és egyedülálló műalkotás, ezért kiemelt munkáink között is – megérdemelten - az abszolút első helyet foglalja el.

A Kormányasztal kivitelezésére szóló megbízást 2018-ban nyertük el és a teljes munkafolyamat 3 hónapot vett igénybe.
Az asztal minden paraméterében, így méretében és kidolgozottságában is tekintélyt parancsoló és kivételes darab. Hossza 9- szélessége 3,5 méter, a súlya pedig közel 2,5 tonna.
Formáját tekintve a kiinduló forma egy szilvamag, kézzel faragott lábazata pedig egy nagyszerű szakember keze munkáját dicséri.
Anyaga tömör fa, ezen belül vöröstölgy, juhar és gesztenye-gyökér.
Valamennyi felhasznált faanyag Magyarország területéről származik, ezzel is hozzájárulva ahhoz a speciális és egyedülálló funkcióhoz, amit ez az impozáns remekmű hivatott betölteni.
A klasszikus megjelenés mellet - haladva a korral – az asztalba megannyi modern technikai eszköz és megoldás is beépítésre került, így biztosítva a maximális komfortot és funkcionalitást a legmagasabb szintű megbeszélések során.
 
Az eredményes és sikeres munka elismeréseként cégünket az Amberwood Design Kft.-t - a Karmelita Kolostor Műemléki Rekonstrukciós  Záróünnepségén - Ezüst Fokozatú Kitüntetésben részesítették.
Copyright © 2020 amberwood Design
Design: busaidesign
Vissza a tartalomhoz