„Múzsa Bár” - Four Seasons Hotel, Gresham Palota - Amberwood Design

Amberwood Design
Tartalomhoz ugrás
„Múzsa Bár” - Four Seasons Hotel, Gresham Palota

A budapesti Gresham-Palotában található Four Seasons Hotel 2020-as részleges felújításának és modernizációjának keretében az új recepciós pult elkészítésével bízták meg cégünket.

A projekt minden fél által sikeresnek ítélt megvalósítását követően további munkálatok kivitelezését is elnyertük, így a Four Seasons Hotel Bár és Lobby Projekt részeként a Múzsa Bár megvalósításában is döntő szerepet vállaltunk.
Az elkészített különleges bútorok és berendezések a gondos, kreatív, egyedi tervezést és követően nyerték el végleges formájukat és a legkorszerűbb módszerekkel történt felületkezelés után -70%-ban furnérozott felületű tömör dió és „Anegre” alapanyagokból kerültek összeállításra.
Egyedi gyártású réz berakások, márvány, gránit, különleges üveg felületek, valamint egyéb – a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő - kiegészítők kombinációinak alkalmazásával valóban kivételes alkotás született, amely tovább emeli a Gresham-Palota és a Four Seasons Hotel világszerte méltán elismert presztízsét.

Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a  -  cégünknél a 2020-as esztendő egyik legkülönlegesebb munkaprojektjeként számon tartott  - megbízást a kialakult világjárvány közepette is a legmagasabb szakmai színvonalon tudtuk teljesíteni a generálkivitelező, a szállodavezetés, valamint nem utolsó sorban a saját teljes megelégedettségünkre.
Copyright © 2020 amberwood Design
Design: busaidesign
Vissza a tartalomhoz